Support

Öppettider
Vardagar: 08:00-17:00
Lördagar och söndagar: Stängt

Vår supportavdelning bemannas av: Andreas Persson, tel: 036-550 40 03
Ordinarie öppettider för support: Vardagar kl 08:00- 17:00
Övrig tid kan du kontakta Stefan Persson, tel: 036-550 40 01

Kontakta oss gärna om du behöver hjälp (oavsett anledning) med funktioner i journalsystemet, om det är något som inte verkar fungera som det ska, om du vill ha hjälp att anpassa delar av systemet, om du har synpunkter på hur journalsystemet fungerar, o.s.v.

Du kan gärna först vända dig till din verksamhets systemadministratör för SecuraNova journalsystem när du behöver hjälp. Kontakta oss därefter om du behöver hjälp, i första hand via vårt supportärendesystem:

www.support.securanova.se, välj ”Skapa ett supportärende”.

Det går även att kontakta oss via e-post support@securanova.se, eller våra telefonnummer ovan.

Vi uppskattar om ni kontaktar oss med synpunkter på journalsystemet vilket hjälper oss att anpassa systemet ännu bättre till er verksamhets behov.
Utökad IT-support

SecuraNova Informationssystem erbjuder även utökad IT-support till sina kunder. Det innebär att man får hjälp med all support när det gäller IT-miljön, både teknisk support och användarsupport. Det kan avse t.ex. installation och underhåll av hårdvara (datorer, skrivare och annan kringutrustning) och mjukvara (Windows, Office, säkerhetsprogram, m.fl.) uppdatering av drivrutiner, konfiguration av programvara, felsökning och åtgärder avseende hårdvara, mjukvara och nätverk liksom säkerhetskopiering av viktig information.

Den utökade IT-supporten gäller såväl server som övriga datorer. Användare kan kontakta oss via telefon, fax eller mail och få hjälp med sina datorrelaterade problem. Vi kan även koppla upp mot användarens dator för att visa hur man gör.

Den utökade IT-supporten innebär att kunden kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet istället för att lägga ner mycket tid och frustration på att lösa dataproblem.

Kostnaden för den utökade IT-supporten baseras på en låg månadsavgift som man snabbt tjänar in genom att man slipper dyra kostnader till externa IT-företag, som dessutom oftast saknar erfarenhet av vårdgivares verksamhet.

Vi garanterar att insatser påbörjar inom 4 timmar. Vi kan även vid behov, på kundens begäran, besöka kunden för åtgärder.

Avtalet är löpande och kan sägas upp av Beställaren när som helst, oavsett anledning, med en månads uppsägningstid.

Kontakta oss gärna för att få veta mer om utökad IT-support.

Vi strävar ständigt efter att förbättra kvalitén på våra system och ge snabb support åt våra kunder. För att du ska få svar på dina frågor har vi då en mycket omfattande support.

Börja först med att titta på våra Frågor & svar, för att se om din fråga tas upp där. Om inte kan du kontakta oss via tfn eller mail.

Supporten omfattar allt som rör journalsystemet och de tjänster och tillval som specifierats i ert avtal med oss. Vi har nära samarbete med våra kunders IT-leverantörer.


Systemkrav för journalsystemet

- Windowsbaserad dator eller server med minst 2 GB RAM-minne.
- Microsoft SQL.
- .Net 3.5 eller högre.

Växel: 036-550 40 00
Försäljining: 036-550 40 01
Tekniska frågor: 036-550 40 02

E-post: info@securanova.se

© Copyright 2017 SecuraNova Informationssystem AB • Alla rättigheter förbehålles • Innehållet på denna sida är upphovsrättsskyddat

Support
036-550 40 00
support@securanova.se

webb: support.securanova.se